Skip to main content

På grund av fastighetsrenovering är delar av Sveriges Glasmuseum tillfälligt stängda. Läs mer här

På grund av fastighetsrenovering är delar av Sveriges Glasmuseum tillfälligt stängda. Läs mer här

Höstlov på Smålands museum

Höstlov på Smålands museum

Under höstlovet bjuder Smålands museum på skapande och lekfulla aktiviteter för barn i olika åldrar. Kom och utforska mode, design och kreativitet, eller upptäck utställningar som lockar till både lek och fantasi.

Museiklubben – Textil workshop
Lördag 26 okt kl 11.00–13.00

Textil workshop med Emma och Camilla från Fem2Design. Vi börjar med att titta på museets nya modeutställning Jag är Marina Kereklidou. För dig mellan 7–12 år. Entré 40 kr.

Läs mer här!

Höstlovskul på Smålands museum
29/10–1/11 kl 12.30–15.30

Drop-in verkstad där vi skapar egna kläder till klippdockor. Du får prova på olika stilar och idéer, och kanske skapa din alldeles egen drömkollektion! För barn över 7 år, konstadsfritt!

Läs mer här!

Höstlovskampanj

Smålands museum har ett fint erbjudande för alla höstlovslediga barn och äventyrslystna familjer. Under höstlovet betalar nämligen vuxna i sällskap av barn endast 50 kronor/person i entré!

Passa på att tillsammans upptäcka Smålands museums härliga utställning LEKfullt där barnens lek får blomstra i en värld full av färg, fantasi och busiga uttrar. Utställningen bjuder in till lek för barn upp till cirka 8 år och här finns även en kunskapsdel som vänder sig till barn och vuxna i alla åldrar.

Höstlovserbjudandet gäller under perioden 26/10–3/11.

Håll dig uppdaterad
med vårt nyhetsbrev

Please do not fill this field!

© Copyright Kulturparken Småland | Behandling av personuppgifter