Kulturparken Smålands Julmarknad 2020

 

Vid den här tiden på året brukar anmälningstiden för Kulturparkens julmarknad vara öppen. Som ni känner till ser det mesta kring publika evenemang annorlunda ut just nu på grund av Covid-19 och restriktionerna som har följt i virusets fotspår.

Vi är många som hoppas på en snar återgång till det normala, men hur det kommer vara till hösten och vintern finns det inget svar på idag. De allmänna råd från Folkhälsomyndigheten som nu föreligger gäller formellt till 31 december och förbudet mot allmänna och offentliga sammankomster med fler än 50 personer gäller tills vidare.

Kulturparken Småland följer, och kommer följa, de formella direktiv som ges från myndigheter och offentlig förvaltning. Kulturparken Småland kommer fortsätta att måna om besökarnas, utställarnas och personalens hälsa och välmående, på samma sätt som vi alltid har tagit säkerhets- och brandskyddsarbete på största allvar. Samtidigt ser vi också att Kulturparken Småland genom julmarknaden har en möjlighet att aktivt stödja lokala konst- och mathantverkare.

Mot bakgrund av ovanstående lämnar Kulturparken Småland lämna följande information angående julmarknaden:

 

Ta hand om er!

Varma hälsningar
Petter Ericsson, julmarknadsansvarig Kulturparken Småland