LEDIGA JOBB

Kulturparken Småland AB söker

Ekonomichef

Kulturparken Småland är ett aktiebolag som ägs av Regionförbundet Kronoberg och Växjö kommun. Företaget bildades 2009 med målet att samordna kulturarvsfrågorna i Kronobergs län.

I vår breda verksamhet ingår Smålands museum, Sveriges glasmuseum, Utvandrarnas Hus, Kronobergs slottsruin, Kronobergs lantbruksmuseum, Kulturarvscentrum Småland, Kronobergsarkivet och Ångaren Thor.

Vi arbetar med samlingar, arkiv, publik verksamhet och kulturmiljöfrågor som byggnadsvård och arkeologi.

 

Arbetsuppgifter:

 

Bakgrund och egenskaper:
Vi söker dig med akademisk utbildning och god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Civilekonom eller motsvarande och med minst fem års relevant erfarenhet samt bra ledaregenskaper. Du har goda redovisningskunskaper och det är en fördel om du har erfarenhet av personalansvar. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd verksamhet. Du är van att jobba brett inom ekonomi och tycker om att arbeta i team.  Ett plus är om du har erfarenhet av lönearbete och HR-frågor.

Som person är du analytisk, social och kommunikativ. Dessutom är du ansvarsfull, strukturerad, lyhörd och positiv med en ekonomisk medvetenhet och har ett långsiktigt förhållningssätt. Du har också förmågan att lösa problem och att sätta upp och hålla tidsramar. Du behärskar Visma administration, Visma Lön och Excel. Du är proaktiv och bra på att återkoppla och tycker om ordning och reda och levererar alltid i tid med högsta kvalitet. Du trivs med att arbeta i en kreativ miljö och har ett genuint intresse för människor.

Vi vill ha din ansökan senast den 9 augusti och vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och etnicitet.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde: Enl. överenskommelse

 

Ansökan med meritförteckning skickas till:

Kulturparken Småland AB

Att.: Marianne Nicklasson

Södra Järnvägsgatan 2, 352 29 Växjö

Alternativt gärna via mail till hr@kulturparkensmaland.se

 

För vidare frågor om tjänsten kontakta VD Lennart Johansson, 070-6558806 eller lennart.johansson@kulturparkensmaland.se