Aktuellt pedagogiskt skolprogram

Pedagog och historiker Håkan Nordmark ler mot kameran och håller upp ett föremål som har tillverkats i den pedagogiska verkstaden. Föremålet är ett glas som någon har målat på.

Pedagogisk visning

Kom och ta del av våra utställningar, följ med på en visning där vi utforskar och diskuterar tillsammans, naturligtvis anpassat till ålder på eleverna och speciella önskemål. På sidan för vårt pedagogiska program har vi listat rekommenderade åldrar på beskrivningarna av utställningarna.

Tid: 40-60 minuter
Kostnad: 350 kronor per klass

Visning med verkstad

Vill klassen inleda med en visning för att sedan fortsätta med att skapa själva i vår pedagogiska verkstad rekommenderar vi detta alternativ. Till de flesta av våra skolprogram har vi utformat en eller flera verkstadsuppgifter. Ett sätt för eleverna att reflektera, diskutera och skapa själva utifrån det vi pratat om ute i utställningen.

Tid: 1,5-2 timmar
Kostnad: 500 kronor per klass

Program på Kronobergs slottsruin

Kostnad 800 kronor per klass

Pedagogiskt program våren 2021

Ladda hem Kulturparken Smålands pedagogiska program för vårterminen 2021. Observera att begränsningar på grund av pandemin gör att vi skjuter upp de aktiviteter som planerats till sportlovet. Vi hoppas istället kunna genomföra dessa under påsklovsveckan.

> Skolprogram Kulturparken Småland höstterminen 2021

Boka skolprogram

Håkan Nordmark
0470-704217
Mejla